Skip to main content

Transport

Cyclomedia brengt de buitenwereld naar binnen en helpt de logistiek- en transportsector bij het meten en analyseren van routes, ‘last mile delivery’ en locaties van achter het bureau. De belangrijkste voordelen omvatten het optimaliseren van de logistieke keten, kostenbesparingen, betrouwbare planning en toegenomen serviceniveaus.

Locatie-intelligentie optimaliseert routeplanning. Digitalisering van locatiebezoeken voorkomt gevaarlijke situaties tijdens meten langs viaducten en wegen en is daarom meer dan alleen een defensieve maatregel voor kostenbesparing.

Verticaal transport - Planning van laatste kilometers en locatie 

Nauwkeurige en betrouwbare begeleiding van de laatste kilometer en de exacte locatie is een ‘must’ bij zwaar transport. Verticaal transport kan een risicovolle aangelegenheid worden zonder grondige planning, waarbij nauwkeurige metingen en analyses zijn uitgevoerd op de route en de locatie met behulp van up-to-date beeldmateriaal.


 

Speciaal transport - Routeplanning

In de wereld van speciaal transport ligt de nadruk op routeplanning. De vraag is welke obstakels of hindernissen u zult tegenkomen bij het vervoer van A naar B? En welke mogelijke problemen dit kan veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een brughoogte, een lantaarnpaal of een spoorwegovergang met te hoge boarding, enz.


 

Distributietransport - Leveringsplanning

Caltrans Bridge

Drie verschillende aspecten komen samen bij distributietransport. Naast de planning van de route en de laatste kilometers is leveringsplanning ook belangrijk. De mogelijkheid om de situatie rond een leveringspunt te bepalen, zoals de afstand tot de openbare weg of toegankelijkheid. Het hebben van nauwkeurige gegevens in deze hele logistieke keten voorkomt faalkosten en stelt distributeurs in staat om analyses te maken die gebaseerd zijn op de optimale leveringsplanning.


 

Meer weten? Neem ~contact~ op!

Judith WIenk

Account Manager