Skip to main content

Een enorme hoeveelheid aan rijke visuele gegevens, snel en makkelijk toegankelijk.

Street Smart

Street Smart interface

Street Smart is de interactieve webviewer voor alle Cyclomedia-data: Cyclorama’s, luchtfoto’s en puntenwolken. Met de gebruikersvriendelijke interface heeft u snel en gemakkelijk toegang tot al onze data. Het betreft zowel actuele en historische beelden. Naast vele andere functies bevat Street Smart ook diverse datalagen en de functie “Measure Smart”. Dit maakt het meten in onze Cyclorama’s snel en gemakkelijk. 

Street Smart kan ‘standalone’ gebruikt worden of binnen andere bestaande GIS-systemen, door middel van onze Street Smart-API. Bovendien is Street Smart ook als app beschikbaar voor Android en iOS.

Lees meer over Street Smart 
Lees meer over de Street Smart App

Cyclorama's

Een Cyclorama is een 360° panoramisch beeld met een ultrahoge resolutie. Ze geven een betrouwbaar en objectief beeld van openbare ruimte op straatniveau. De hoge kwaliteit en resolutie geven gebruikers de helderheid om details te zien zoals huisnummers en infrastructurele kenmerken alsook de onderhoudsstaat van assets en onroerend goed. Alles kan worden bekeken, beoordeeld en geanalyseerd zonder daadwerkelijk de locatie te bezoeken.

Lees verder

Aquarama's

Cyclomedia brengt alle hoofdvaarwegen in Nederland in kaart met behulp van Aquarama’s. Dit zijn 360 graden panoramabeelden gemaakt vanaf het water. Net als de Cyclorama’s beschikken ze over unieke geometrische eigenschappen. De Aquarama’s van de hoofdvaarwegen worden door een jaarlijkse inwinning actueel worden gehouden.

Lees verder

Street LiDAR

LiDAR Point Cloud

De LiDAR-puntenwolk van Cyclomedia is een driedimensionale puntenwolk met een extreem hoge dichtheid. LiDAR-data en Cyclorama-beelden worden tegelijkertijd vastgelegd. Deze methode garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit en nauwkeurigheid. Dit, samen met de natuurlijke kleuren, verwerkt in de puntenwolk uit onze Cyclorama’s, maakt de LiDAR-puntenwolk tot een fotorealistische, volledige driedimensionale informatiebron.

Lees verder

LiDAR Point cloud GeoCyclorama

LiDAR Point cloud

GeoCyclorama

Aerial LiDAR

Naast de jaarlijkse inwinning van luchtfoto’s en het complete wegennetwerk (Cyclorama's en Puntenwolk), biedt Cyclomedia nog een waardevolle aanvulling op het productportfolio: de Aerial Point Cloud. Deze driedimensionale puntenwolk wordt gelijktijdig met de luchtfoto’s ingewonnen, hierdoor krijgt elke individuele punt een RGB kleurwaarde alsook een ground / no-ground classificatie. De zeer nauwkeurige positionering en hoge puntdichtheid zorgen er voor dat Cyclomedia’s Aerial Point Cloud als landsdekkende dataset echt uniek in zijn soort is.

Lees verder

Aerial data

In Nederland verstrekt Cyclomedia twee soorten luchtfoto’s, beiden beschikbaar in onze webviewer, Street Smart.

  • Ortho: verticale luchtbeelden. Lees verder
  • Oblique: luchtfoto's genomen vanuit een hoek van 45°. Lees verder

 

3DNL

Met de combinatie van luchtfoto’s en ingewonnen 'aerial point clouds', creërt Cyclomedia een digitale 3D wereld. 3DNL is een 'aerial mesh', gehost als digitale, driedimensionale omgeving in een online viewer. Met 3DNL beschikt u over een uniform driedimensionaal beeld, op schaal, van alles wat er in de buitenruimte te vinden is. Met deze aanvulling op de bestaande databronnen van Cyclomedia heeft u nog beter zicht op de buitenwereld vanachter uw bureau. Lees verder >

Street Ortho

Een Street Ortho is een zeer gedetailleerd beeld van de weg en de directe omgeving, zonder de belemmering van bomen, bruggen, viaducten en bewegende voorwerpen. Street Ortho is gegenereerd uit puntenwolken en Cyclorama’s. Door ze te combineren creëren we de perfecte ortho-foto vanaf de basis.  

Lees verder

Integratie

Integrations

De Cyclorama's van Cyclomedia kunnen worden geïntegreerd met ArcGIS van Esri. Er is een widget beschikbaar voor ArcGIS en een integratie met Esri ArcGIS Pro en ArcMAP.

Lees verder

What we do