Direkt zum Inhalt

Verkeersborden in beheer

Meer inzicht in het aantal verkeersborden in uw gemeente

Het slim beheren en onderhouden van objecten in de openbare ruimte is een belangrijke taak voor gemeentes. De meest ideale openbare ruimte is een veilige en comfortabele omgeving, die op (kosten)efficiënte wijze duurzaam kan worden beheerd.

Met de inwinning van onze data is er samen met onze partner HR Groep een landelijke verkeersborden database tot stand gekomen.

De verkeersborden worden ontsloten binnen de handige applicatie IPSm van HR Groep. De verkeersborden data kan desgewenst vanuit IPSm worden gedownload om als datalaag op te nemen in uw GIS pakket of in uw bestaande beheer omgeving. IPSm biedt u niet alleen bij het beheren van uw areaal veel gemak, maar is ook een bron van andere data. 

Een inventarisatie van verkeersborden levert niet alleen een database op met de verkeersborden in een bepaald gebied, maar bevat ook het type of de categorie van het bord, de azimut en de tekst van het bord. Hierdoor kunt u:

  • Snel en eenvoudig inspecties en beoordelingen van de onderhoudsstatus uitvoeren.
  • Een nauwkeurige aanbesteding doen.
  • De verkeersveiligheid in uw regio analyseren.

Meer weten?

Wilt u direct inzicht in het beheer van het aantal verkeersborden in uw gemeente of provincie? Of heeft u behoefte aan een eenmalige inventarisatie van het aantal verkeersborden in uw gebied?

Neem gerust contact op door ons contactformulier in te vullen. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

Naar contactformulier