Skip to main content

Aerial Point Cloud

Nauwkeurig en compleet up-to-date

Naast de jaarlijkse inwinning van luchtfoto’s en het complete wegennetwerk (Cyclorama's en Puntenwolk), biedt Cyclomedia nog een waardevolle aanvulling op het productportfolio: de Aerial Point Cloud.
Deze driedimensionale puntenwolk wordt gelijktijdig met de luchtfoto’s ingewonnen, hierdoor krijgt elke individuele punt een RGB kleurwaarde alsook een ground / no-ground classificatie. De zeer nauwkeurige positionering en hoge puntdichtheid zorgen er voor dat Cyclomedia’s Aerial Point Cloud als landsdekkende dataset echt uniek in zijn soort is.

Toegang tot alle plaatsen in Nederland in 3D

Door de combinatie van puntenwolken die zowel zijn ingewonnen op straatniveau als vanuit de lucht, heeft u daadwerkelijk toegang tot alle plaatsen in Nederland in 3D. Virtuele analyses op vegetatie, daken en buitengebieden zijn online via Street Smart binnen handbereik. Daarnaast kan de dataset via de download service in eigen applicaties geïntegreerd worden.

 

Ervaar de Aerial Point Cloud

Meld u aan voor de gratis LiDAR Point Cloud webinars

Aanmelden

Accurate en complete dataset

Klanten behalen veel voordeel met deze accurate en complete dataset, die eveneens voldoet aan alle wettelijke bepalingen rondom privacy. De download service maakt het bovendien mogelijk om zelfs op een later moment assets te detecteren en extraheren, om zo bruikbare oplossingen te creëren voor allerhande toepassingen.

De gebruikersmogelijkheden van de dataset zijn eindeloos, in het algemeen besparen klanten 30-40% ten opzichte van wat ze anders kwijt zijn aan de traditionele ‘boots-on-the-ground’ inspecties.

Toepassingen

  • Creëren van 3D terreinmodellen
  • Simuleren en visualiseren van 3D ontwerpen
  • Volume- en oppervlakteberekeningen
  • Solar: hellingshoek, oriëntatie en rendementscalculaties
  • Objectherkenning: bomen, gebouwen en straatmeubilair
  • Analyses van vegetatie, open ruimte en veel meer

Ervaar onze data zelf

Probeer gratis