Skip to main content

Stedenbouwkundige ontwikkeling

Aan de hand van kwalitatieve data van de openbare ruimte en professionals die weten waar ze over praten, nemen overheden en bedrijven beslissingen die impact hebben op alle ontwikkelingen die er in een stad plaats vinden.

Er worden bruggen gebouwd, wegen aangelegd, groenvoorzieningen gecreëerd, woningen gebouwd, en nog veel meer. Een betere stad begint bij ideeën, komen tot leven aan de hand van goede besluiten en eindigt bij een leefbare omgeving voor iedereen.

Amsterdam ArenAPoort & Royal HaskoningDHV

Klantcase

De gemeente Amsterdam heeft Royal HaskoningDHV ingeschakeld als uitvoerder voor het project Amsterdam ArenAPoort. Dit werk-, winkel-, en woongebied is volop in ontwikkeling en wordt daardoor steeds drukker. Er komen nieuwe gebouwen bij en de verkeersdrukte neemt toe. Om de doorstroming van het verkeer te verbeteren is het nodig om een aantal wegen te verbreden of anders in te richten. Roza Ayad, BIM Coördinator bij Royal HaskoningDHV, vertelt meer over dit project en de toepassing van de LiDAR Puntenwolk bij de verbreding en visualisatie van de wegen in de ArenAPoort.

Naar klantcase

Welke producten helpen je als het gaat om stedenbouwkundige ontwikkeling?

Meest gekozen producten

3DNL

Heel Nederland in een fotorealistisch 3D model
Ga naar product
Aerial LiDAR

Hoge resolutie puntenwolken in 3D vanuit de lucht
Ga naar product
Developer Portal

Onze data in je eigen applicatie
Ga naar portal

Probeer Street Smart twee weken gratis!

Aanvragen

Goed om te weten

Blog

We helpen je graag

Contact