Skip to main content

Werken bij Cyclomedia

Visualize a better world

Even iets over ons

Hallo! Wij zijn Cyclomedia

Bij Cyclomedia zijn we trots op het werken met een palet aan prachtige innovatieve producten en diensten. De passie voor het werk is besmettelijk en garandeert dat onze medewerkers zich volledig betrokken voelen. Ben je geïnteresseerd in een uitdagende positie bij een snel groeiend innovatief internationaal bedrijf? Bekijk onze huidige vacatures.

Zie je geen passende vacatures, maar ben je ervan overtuigd bent dat je ons kan helpen met je kennis en ervaring, stuur dan een open sollicitatie naar onze HR-afdeling.

Alle Cyclomedia banen op een rijtje

Vind je droombaan

Function Location Department
Internship Process Mapping Zaltbommel, NL Operations See vacancy
Stage Marketing Design Zaltbommel, NL Marketing See vacancy
Inside Sales Belgium Diegem, BE Sales EU See vacancy
Account Manager Germany Wetzlar, DE Sales Germany See vacancy

Wat onze werknemers over ons zeggen

Wie kunnen je beter vertellen hoe het is om bij Cyclomedia te werken dan onze werknemers? 

In deze video vertellen verschillenden mensen van allerlei afdelingen je alles over werken bij Cyclomedia! Tot snel!

Kijkje in de keuken

Een kijkje in de keuken van ons inspirerende hoofdkantoor? Ontdek het hier met een drone tour! Vlieg mee over het dakterras, de kantine, de wandelgangen, de vergaderruimtes én door de garage.  Ben jij klaar voor een boeiende carrière bij ons? Solliciteer vandaag nog en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Alle Cyclomedia banen op een rijtje

Vind je droombaan

Function Location Department
Internship Process Mapping Zaltbommel, NL Operations See vacancy
Stage Marketing Design Zaltbommel, NL Marketing See vacancy
Inside Sales Belgium Diegem, BE Sales EU See vacancy
Account Manager Germany Wetzlar, DE Sales Germany See vacancy

Een wereld in beweging. Dat is wat we vastleggen, tot in het kleinste detail. We bieden overheden en bedrijven waardevolle inzichten die hen helpen de complexiteit van de wereld om hen heen te begrijpen. Op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, connectiviteit en mobiliteit. Om de samenleving te laten bloeien en onze steden in beweging te houden.

Echt impact maken

Hier doen we het voor

De wereld is constant in beweging en veranderingen in de openbare ruimte zijn aan de orde van de dag. Cyclomedia zorgt er samen met overheden en bedrijven voor dat we ons veilig van A naar B kunnen verplaatsen, dat we een leefbare wereld door kunnen geven aan onze kinderen, en dat we beter dan ooit tevoren met elkaar in verbinding kunnen staan.

Ook wanneer de afstand onoverbrugbaar lijkt te zijn.

Er worden wereldwijd jaarlijks meer dan 1 miljoen woningen gebouwd, er ligt ongeveer 65 miljoen kilometer aan wegen die onderhouden moet worden, en er zijn honderden miljoenen kilometers aan kabels die onderhouden en gemonitord moeten worden. Duizenden professionals zijn wereldwijd dagelijks bezig om deze complexe vraagstukken op te lossen.

Door middel van onze best-in-class beelddata van de buitenruimte en de inzichten die we daaruit halen, stellen we deze professionals in staat om écht het verschil te maken als het gaat om het begrijpen van de complexiteit van de omgeving om ons heen.

Al ruim 40 jaar maken we het mogelijk dat mensen met de juiste data van vandaag, kunnen bouwen aan een betere wereld voor morgen.

Zo werkt het

Sollicitatieproces

Na ontvangst van je sollicitatie zal HR een eerste selectie maken op basis van je cv. Bij voldoende match nodigen we je uit voor een gesprek met de afdelingsmanager. Bij succes volgt een vervolggesprek en beslissen we over je geschiktheid. Soms kan een assessment deel uitmaken van het proces.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures op onze website wordt niet op prijs gesteld.. Lees ons privacy statement voor meer informatie over gegevensbeheer.

Persoonlijk

Direct contact of onze vacatures bekijken

Neem contact met ons op
Contact
Bekijk onze openstaande vacatures
Vacatures