Skip to main content
Street Ortho

Street Ortho

Street Ortho

Een Street Ortho is een zeer gedetailleerd beeld van de weg en de directe omgeving, zonder de belemmering van bomen, bruggen, viaducten of bewegende objecten. Een Street Ortho wordt gegenereerd uit puntenwolken en Cyclorama’s die verzameld zijn door ons ‘mobile mapping’ systeem. Door ze te combineren creëren we de perfecte ortho-foto vanaf de basis.

Cyclomedia’s Street Ortho vertaalt realiteit snel naar een digitale visualisatie. Of uw doel nu is het in kaart brengen van gehele gebieden of het bijwerken van de kaartgegevens van kleinere gebieden; Street Ortho voert de taak met hoge precisie uit.

 

In aanvulling op de individuele basislagen, zijn twee hoogtelagen beschikbaar als statische puntenwolk. Schakel ze uit voor duidelijke zichtbaarheid van het grondoppervlak en wegen, of schakel ze in om gevel-omtrekken van gebouwen en objecten in de openbare ruimte te zien.

Objectdetectie

Met een pixelafmeting van 2 cm is het detail van de ortho-foto hoog genoeg om duidelijk objecten te identificeren, zelfs in gebieden met schaduw. Helderheid en contrast kunnen aangepast worden.

Door de puntenwolken uit te splitsen als hoogtelagen, wordt de hoogte van objecten ook apart weergegeven. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld naast de omtrek van het dak ook de werkelijke gevelomtrek zien.

 

Ervaar onze data zelf

Probeer gratis