API documentation

API-documentatie

Diverse Application Programming Interfaces (API’s) zijn beschikbaar om een soepele link met Cyclomedia-beelden tot stand te brengen.

Street Smart API

De meeste Street Smart-functies zijn beschikbaar via de API. Dit zorgt ervoor dat organisaties Street Smart-functies en gebruikersinterface kunnen aanpassen om het beste aan te sluiten op hun workflows. U kunt ook direct applicaties bouwen met CAD-, GIS- en landmanagementpakketten van derden, die naadloos Street Smart’s “metingen”-functies integreren.

ATLAS PanoramaRendering Service API

Met de Panorama Rendering Service kunnen uitsneden van cyclorama's gemaakt worden. het resultaat van deze service zijn JPG bestanden. Deze bestanden kunnen worden gebruikt in documenten en websites. Ook kunnen de uitsneden gebruikt worden voor het textureren van 3D modellen.

ATLAS Panoramarendering API documentatie downloaden

ATLAS WmsRendering Service API

De WmsRenderings Service maakt het mogelijk om uitsneden van LuchtfotoNL luchtfoto's te maken. Dit kan op basis van BAG adres of coördinaat. Het resultaat van deze service is een JPG bestand dat gebruikt kan worden in een document of op een website.

ATLAS WmsRendering Service API documentatie downloaden

ATLAS WFS Recording Service API

ATLAS is de naam die gegeven is aan de nieuwe database waarin alle gegevens over Cyclorama's zijn opgeslagen. Op deze database is de Recording Service gebouwd. Met deze Web Feature Service (WFS) is het mogelijk om opnamelocaties binnen een bepaald gebied op te vragen waarna ze op uw kaart getoond kunnen worden. De ATLAS Recording Service is met name bedoeld voor GIS integraties.

WFS ATLAS Recording Service API downloaden

LuchtFotoNL Web Map Services

De luchtfoto's van LuchtFotoNL worden natuurlijk getoond binnen de viewers van CycloMedia. Ze zijn ook te koppelen aan andere GIS applicaties. Hiervoor draaien er een aantal webservices. Welke leveringsmogelijkheden CycloMedia aanbiedt kunt u vinden in onderstaand document.

Download LuchtfotoNL web map services documentatie

De ATLAS Oblique Recording Service API

De ATLAS Oblique recording service is een Web Feature Service (WFS) en biedt de mogelijkheid om de opnamelocaties van de oblique luchtfoto's op te vragen. De ATLAS Oblique Recording Service is dus met name bedoeld voor GIS integraties. U krijgt de "voetafdruk" van de foto terug die u kunt projecteren in uw kaart.

Download ATLAS Oblique Recording Service API

Street Ortho Web Service

Street Ortho beelden kunnen in viewers van Cyclomedia getoond worden. U kunt deze beelden ook in een eigen (GIS) applicatie tonen met behulp van de Street Ortho Web Services.

Download Street Ortho web service documentatie

SLD lay-out en ontwikkelaarssleutel

Street Smart met SLD-ondersteunt uitgebreide formatteringsmogelijkheden bij het weergeven van vectorlagen. Meer informatie over formatteringsopties kan hier worden gevonden

Voor het ontwikkelen met Cyclomedia is een ontwikkelaarssleutel nodig. Als u nog geen sleutel heeft kunt u er één aanvragen met behulp van ons contactformulier.