Skip to main content

GeoObjects+

Eenvoudig de 5 belangrijkste objecten inwinnen en beheren

Wat is GeoObjects+

GeoObjects+ biedt een geautomatiseerd bestand met de geolocaties van de 5 belangrijkste beheerobjecten in de openbare ruimte. Deze objecten zijn gedetecteerd door middel van onze zelf ontwikkelde algoritmes op onze actuele Cyclorama’s en LiDAR puntenwolken. Door deze samenstelling van beheerobjecten zie je in één oog opslag waar een object zich bevindt en zelfs of er een mutatie heeft plaatsgevonden.

Waarom GeoObjects+

GeoObjects+ is dé betrouwbare bron als het gaat om asset management. Door de innovatieve manier waarop wij automatisch de verschillende objecten detecteren uit onze eigen data, ontstaat er simpelweg iets wat ontzettend belangrijk is: overzicht.

Dit betrouwbare overzicht is niet slechts het resultaat van eenmalige inwinning van de 5 beheerobjecten, maar geeft ook op jaarlijkse basis de mutaties weer. Door deze mutaties krijg je focus op de veranderingen in je gemeente/gebied. De veranderingen die GeoObjects+ teruggeeft zijn eenvoudig te importeren in je beheerapplicatie en de BGT doormiddel van gangbare bestandsformaten als shapefiles of filegeodatabases.

Alles op een rijtje

 • Een goede nulmeting in geval van ontbrekende data
 • Maakt automatiseren van het beheer van je eigen data makkelijker
 • Een welkome aanvulling op je eigen bestaande data
 • Jaarlijks alle mutaties in beeld
 • Ondersteuning bij de onderbouwing van je meerjaren onderhoudsplanning
 • Ondersteunt bij accountantscontrole op uitgaven beheer en onderhoud
 • Compleet te integreren in je eigen beheerapplicatie

De GeoObjects+ objecten

De objecten zijn tevens te zien onze Street Smart viewer. Hierdoor kun je eenvoudig context geven aan de desbetreffende geodata.

Probeer Street Smart 4 weken gratis!

Aanmelden

GeoObjects+ in de Street Smart viewer

Aandacht voor wat echt belangrijk is

Met GeoObjects+ is veel tijd besteden aan het inwinnen van objecten in de openbare ruimte verleden tijd. Hierdoor heb je meer aandacht voor de belangrijke zaken als het gaat om asset management: Onderhoud en beheer van objecten. GeoObjects+ biedt niet alleen eenmalig meerwaarde als het gaat om het detecteren van objecten, maar geeft ook de mogelijkheid om deze bestanden jaarlijks bij te houden middels een mutatieservice.

Deze mutatieservice zorgt er voor dat je na iedere rit (Cyclomedia brengt jaarlijks Nederland in kaart) data terug krijgt die focus biedt op de zaken die veranderd zijn in je gemeente/stad/gebied. Deze intelligente toepassing is onderdeel van de dienstverlening. 

Alles vanachter je bureau

GeoOjects+ levert voor de 5 belangrijkste objecten in de openbare ruimte de locatie. Naast de locatie kun je ook op ieder moment het object bekijken in onze Street Smart viewer. Hierdoor kun je een eenvoudig context geven aan de desbetreffende geodata en een eerste inspectie doen vanachter je bureau. Dit bespaart tijd, waarborgt de veiligheid én is duurzaam. Als onderdeel van de mutatieservice zal er na iedere jaarlijkse rit waarin we de data inwinnen, een attribuut worden meegegeven die een van de onderstaande statussen toekent aan een object.

 • Nieuw
 • Verwijderd
 • Onveranderd

Data gedreven keuzes

Door onze zelf ontwikkelde algoritmes te koppelen aan onze ingewonnen data, kunnen we met de nauwkeurigheid die vereist is in de BGT de objecten in kaart brengen. Doordat het volledig geautomatiseerd is, hebben we de algoritmes kunnen testen op hun totale kwaliteit. Daaruit blijkt dat we gebaseerd op onze eigen beelden een compleetheid van 90-95% kunnen garanderen.

 • Maak keuzes op basis van data
 • Actuele data tot je beschikking inclusief mutaties
 • Altijd nauwkeurig en betrouwbaar

We helpen je graag

Contact

Carla Zonneveld

Key Account Manager