Skip to main content

Vastgoed

Effectieve taxaties

Met het beeldmateriaal van Cyclomedia kunt u online eenvoudig de omgeving van vastgoedobjecten bekijken. Zowel op straatniveau als vanuit de lucht. Op die manier kunt u ook de staat van vastgoedobjecten beoordelen zonder ze fysiek te bezoeken.

Asset management is een belangrijk onderdeel voor het beheren van vastgoed van woningcorporaties. Met de beelden van Cyclomedia kunt u de complete buurt op afstand inventariseren, beoordelen en taxeren. Zo kunt u optimaal en op een efficiënte manier zorg dragen voor het beheer van uw woningen.

Bjorn Zijlstra (REBO Groep B.V.)

REBO Groep B.V. is vastgoedspecialist in de breedste zin van het woord. Om voortaan nog beter voorbereid op een afspraak te komen, introduceerde Bjorn de demo van Street Smart bij zijn collega’s. Ze waren direct net zo enthousiast als hij. Alle data waarvoor ze eerst onderzoek deden op locatie, stond nu binnen een paar klikken op hun computer. Niemand wist dat dit mogelijk was.

Naar klantcase

Onderbouwing van vastgoed taxaties 

Voor vastgoedeigenaren en woningbouwverenigingen is het essentieel om inzicht te hebben in de huidige waarde van alle eigendommen die ze in hun bezit hebben. Met behulp van het beeldmateriaal van Cyclomedia kunnen panden online, op afstand worden beoordeeld en ingemeten. De locatie en het omringende gebied kunt u vanachter uw bureau beoordelen ten behoeve van de herbouwwaarde. U kunt ook inzicht krijgen in de huidige onderhoudsstaat en diverse externe data-elementen toevoegen om uw taxatierapport te verrijken. Bijvoorbeeld bouwjaar, inhoud in kubieke meters en bouwmaterialen.

U bespaart veel tijd en geld doordat u het aantal locatiebezoeken kunt beperken. Uw taxaties zullen bovendien nauwkeuriger en beter onderbouwd zijn. Vanuit het oogpunt van verkoop/investering is het ook belangrijk om de omgeving van een eigendom in kaart te hebben gebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de courantheid, parkeermogelijkheden in de buurt, inzichten in de dichtstbijzijnde voorzieningen, enz.

We helpen je graag

Contact