Skip to main content

News | 14 December 2022

Street Smart gaat veranderen

Cyclomedia zit net zoals jouw organisatie niet stil. Iedere dag werken we hard om samen met onze klanten Street Smart nóg beter te maken, zodat je optimaal gebruik kunt blijven maken van deze slimme viewer.

Vanaf vandaag ziet Street Smart er iets anders uit dan je gewend bent. Deze gloednieuwe look past beter bij wie Cyclomedia vandaag de dag is en in de toekomst wil zijn.

Maar wat betekent dit voor jou?

Tot nu toe betekent dit alleen een verandering van kleur, maar in de loop van de tijd zul je steeds meer updates ervaren als het om Street Smart gaat. Deze eerste update is dus een voorbode van de vele veranderingen die Street Smart nog gaat krijgen. We houden je uiteraard op de hoogte zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Geen zorgen.

Street Smart blijft herkenbaar, maar transformeert langzaam naar de beste versie van zichzelf om jouw werk makkelijker te maken.

Wat gaat er veranderen?

  • We lanceren binnenkort een nieuw dashboard dat onze gebruikers uitnodigt om nieuwe functies uit te proberen, nieuwe releases te testen en feedback te geven voorafgaand aan een nieuwe release
  • Er komt een verbeterde viewer waarvan de plaatsing en het ontwerp van vensters en knoppen is aangepast. Deze aanpassing zal gebaseerd zijn op hoe klanten op dit moment Street Smart gebruiken zodat we zeker weten dat het je werk makkelijker maakt.

  • We brengen vernieuwde meet-en overlayfuncties die intuïtieve metingen en overlays mogelijk makkelijk voor alle verschillende datasets die wij aanbieden.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden