Skip to main content

Webinar | 16 February 2022

Cyclomedia Webinars

Cyclomedia organiseert regelmatig gratis webinars over Street Smart, Street & aerial LiDAR, 3DNL en Data Insights. Hieronder treft u de inhoud en data van de Webinars.

Street Smart

Dagelijks raadplegen duizenden professionals onze data via de Street Smart applicatie. Of je nu al gebruiker van Street Smart bent of niet, een webinar bijwonen levert vaak nieuwe inzichten op. Meld je aan voor een van de onderstaande Street Smart webinars. Product Manager Falco Joosten vertelt je alles over de basics van deze slimme viewer en geeft handige tips & tricks.

Data Street Smart Webinars:

  • Meld je hier aan voor de Street Smart webinar op 5 juli 2022
  • Meld je hier aan voor de Street Smart webinar op 6 september 2022
  • Meld je hier aan voor de Street Smart webinar op 8 november 2022

 

 Webinars terugkijken

 

Street & Aerial LiDAR

Steeds meer klanten gebruiken Street & Aerial LiDAR van Cyclomedia. In dit webinar bespreken we de mogelijke toepassingen en laten we de integratie zien van de Street & Aerial LiDAR binnen Street Smart.

Data LiDAR Webinars:

  • er volgt binnenkort een nieuwe datum voor dit webinar.

 Webinars terugkijken

 

3DNL

Met de combinatie van onze luchtfoto’s en ingewonnen 'aerial point clouds', creëert Cyclomedia een digitale 3D wereld. Met 3DNL beschikt u over een uniform driedimensionaal beeld, op schaal, van alles wat er in de buitenruimte te vinden is. Met deze aanvulling op de bestaande databronnen van Cyclomedia heeft u nog beter zicht op de buitenwereld vanachter uw bureau. Ideaal zowel voor visualisaties van uw eigen werk, als voor visualisaties naar bewoners en andere belanghebbenden.

Data 3DNL Webinars:

  • Meld je hier aan voor de 3DNL webinar voor Overheid op 28-06-2022 om 10:00

Webinars terugkijken

 

GeoObjects+

GeoObjects+ biedt een geautomatiseerd bestand met de geolocaties van de zes belangrijkste beheerobjecten in de openbare ruimte. Deze objecten zijn gedetecteerd door middel van onze zelf ontwikkelde algoritmes op onze actuele Cyclorama’s en LiDAR puntenwolken. Door deze samenstelling van beheerobjecten zie je in één oog opslag waar een object zich bevindt en zelfs of er een mutatie heeft plaatsgevonden.

Data GeoObjects+ webinars:

Webinars terugkijken

Data Insights 

Cyclomedia gebruikt gepatenteerde software voor asset-extractie, om informatie uit LiDAR en beeldmateriaal te extraheren. Zo verzamelt u snel en kosteneffectief waardevolle data over al uw ‘assets’ zoals lichtmasten, (verkeers-)borden, bomen, putdeksels, wegmarkeringen, verkeerslichten en billboards. En ook schade aan het wegdek kan automatisch worden gedetecteerd. 

Webinars terugkijken

 

Marktspecifieke webinars

Naast de reguliere webinars, organiseert Cyclomedia marktspecifieke webinars. Tijdens het webinar delen we o.a. Street Smart tips en tricks, verschillende use cases (afgestemd op de markt) en innovaties. Na het webinar ben je op de hoogte van de mogelijkheden en kun je direct zelf aan de slag! 

Data marktspecifieke Webinars:

  • Transport & Logistiek - Kijk het webinar van dinsdag 22 september terug via onderstaande link.
  • Waterschappen - Partner webinar met Waterschap Drents Overijsselse Delta, CamenAI en Hobelman-Halle - Kijk het webinar van woensdag 7 oktober terug via onderstaande link.

Webinars terugkijken