Direkt zum Inhalt

Webinar | 08 April 2021

Street Smart & LiDAR Webinars

Cyclomedia organiseert regelmatig gratis webinars over Street Smart, de LiDAR puntenwolk en Data Insights. Hieronder treft u de inhoud en data van de Webinars.

Street Smart

In deze uitdagende tijden begrijpt Cyclomedia dat onze tools de overheden en zakelijke gebruikers helpen met het vermijden van de noodzaak om medewerkers in het veld te sturen. We bieden daarom gratis extra Street Smart webinars aan om de tool zo goed mogelijk te kunnen gebruiken binnen uw gehele organisatie in deze tijd van werken op afstand.

Data Street Smart Webinars:

  • dinsdag 11 mei - 10.00 - 11.00 uur
  • dinsdag 6 juli - 10.00 - 11.00 uur

Aanmelden webinar  Webinars terugkijken

 

Street & Aerial LiDAR

Steeds meer klanten gebruiken Street & Aerial LiDAR van Cyclomedia. In dit webinar bespreken we de mogelijke toepassingen en laten we de integratie zien van de Street & Aerial LiDAR binnen Street Smart.

Data LiDAR Webinars:

  • woensdag 12 mei - 10.00 - 11.00 uur
  • donderdag 24 juni - 10.00 - 11.00 uur

Aanmelden webinar Webinars terugkijken

 

Data Insights 

Cyclomedia gebruikt gepatenteerde software voor asset-extractie, om informatie uit LiDAR en beeldmateriaal te extraheren. Zo verzamelt u snel en kosteneffectief waardevolle data over al uw ‘assets’ zoals lichtmasten, (verkeers-)borden, bomen, putdeksels, wegmarkeringen, verkeerslichten en billboards. En ook schade aan het wegdek kan automatisch worden gedetecteerd. 

Webinars terugkijken

 

Marktspecifieke webinars

Naast de reguliere webinars, organiseert Cyclomedia marktspecifieke webinars. Tijdens het webinar delen we o.a. Street Smart tips en tricks, verschillende use cases (afgestemd op de markt) en innovaties. Na het webinar ben je op de hoogte van de mogelijkheden en kun je direct zelf aan de slag! 

Data marktspecifieke Webinars:

  • Transport & Logistiek - Kijk het webinar van dinsdag 22 september terug via onderstaande link.
  • Waterschappen - Partner webinar met Waterschap Drents Overijsselse Delta, CamenAI en Hobelman-Halle - Kijk het webinar van woensdag 7 oktober terug via onderstaande link.

Webinars terugkijken