Skip to main content

Webinar | 19 July 2022

Cyclomedia Webinars

Cyclomedia organiseert regelmatig gratis webinars over Street Smart, Street & aerial LiDAR, 3DNL en Data Insights. Hieronder treft u de inhoud en data van de Webinars.

Street Smart

In deze uitdagende tijden begrijpt Cyclomedia dat onze tools de overheden en zakelijke gebruikers helpen met het vermijden van de noodzaak om medewerkers in het veld te sturen. We bieden daarom gratis extra Street Smart webinars aan om de tool zo goed mogelijk te kunnen gebruiken binnen uw gehele organisatie in deze tijd van werken op afstand.

Data Street Smart Webinars:

  • Meld je hier aan voor de Street Smart webinar op 6 september 2022
  • Meld je hier aan voor de Street Smart webinar op 8 november 2022

 Webinars terugkijken

 

Street & Aerial LiDAR

Steeds meer klanten gebruiken Street & Aerial LiDAR van Cyclomedia. In dit webinar bespreken we de mogelijke toepassingen en laten we de integratie zien van de Street & Aerial LiDAR binnen Street Smart.

Data LiDAR Webinars:

  • er volgt binnenkort een nieuwe datum voor dit webinar.

 Webinars terugkijken

 

3DNL

Met de combinatie van onze luchtfoto’s en ingewonnen 'aerial point clouds', creëert Cyclomedia een digitale 3D wereld. Met 3DNL beschikt u over een uniform driedimensionaal beeld, op schaal, van alles wat er in de buitenruimte te vinden is. Met deze aanvulling op de bestaande databronnen van Cyclomedia heeft u nog beter zicht op de buitenwereld vanachter uw bureau. Ideaal zowel voor visualisaties van uw eigen werk, als voor visualisaties naar bewoners en andere belanghebbenden.

Data 3DNL Webinars:

  • Meld je hier aan voor de Q&A sessie – Antwoord op alle vragen die je nog hebt over 3D webinar op 18 augustus om 10:00
  • Meld je hier voor de Bouwen, bouwen, bouwen, maar waar dan? webinar op 1 september om 10:00
  • Meld je hier aan voor de Voorkomen is beter dan genezen- Veilig werken met 3D webinar op 15 september om 10:00 

Webinars terugkijken

 

Data Insights 

Cyclomedia gebruikt gepatenteerde software voor asset-extractie, om informatie uit LiDAR en beeldmateriaal te extraheren. Zo verzamelt u snel en kosteneffectief waardevolle data over al uw ‘assets’ zoals lichtmasten, (verkeers-)borden, bomen, putdeksels, wegmarkeringen, verkeerslichten en billboards. En ook schade aan het wegdek kan automatisch worden gedetecteerd. 

Webinars terugkijken

 

Marktspecifieke webinars

Naast de reguliere webinars, organiseert Cyclomedia marktspecifieke webinars. Tijdens het webinar delen we o.a. Street Smart tips en tricks, verschillende use cases (afgestemd op de markt) en innovaties. Na het webinar ben je op de hoogte van de mogelijkheden en kun je direct zelf aan de slag! 

Data marktspecifieke Webinars:

  • Transport & Logistiek - Kijk het webinar van dinsdag 22 september terug via onderstaande link.
  • Waterschappen - Partner webinar met Waterschap Drents Overijsselse Delta, CamenAI en Hobelman-Halle - Kijk het webinar van woensdag 7 oktober terug via onderstaande link.

Webinars terugkijken