Skip to main content

Data inwinnen uit de openbare ruimte.

Hoe we data inwinnen

Cyclomedia verzamelt en registreert visuele data in de openbare ruimte met behulp van een speciaal gepatenteerd camerasysteem dat op voertuigen is gemonteerd. Rijdend met een normale snelheid creëert het 360° panoramische afbeeldingen en legt het LiDAR-data vast. Dit jaar voegen we volledig elektrische voertuigen toe aan ons wagenpark, om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Lees verder

Uniek opnamesysteem

Cyclomedia heeft wereldwijd 60 auto’s in gebruik, allemaal volledig uitgerust met ons gepatenteerde camerasysteem en LiDAR-scanner. Ons systeem kan volledige 360° sferische panoramische beelden met hoge resolutie vastleggen, die geometrisch accuraat zijn. Er is een LiDAR-laserscanner geïntegreerd in het systeem, waardoor puntenwolken tegelijkertijd worden vastgelegd.

Lees verder

Het proces

Krachtige cloudgebaseerde software is ontwikkeld om automatisch tientallen miljoenen panoramische beelden van hoge kwaliteit en puntenwolken te verwerken. Om beelden en LiDAR-gegevens te produceren, maken we gebruik van de volgende standaard stappen: projectvoorbereiding, data-inwinning, dataverwerking, kwaliteitscontrole en datapublicatie.

Lees verder

Wat we doen