Support for developers

Suport per a desenvolupadors

Per integrar millor la visualització del cyclorama en els processos d'una organització, Cyclomedia ha fet accessible el seu visualitzador Street Smart als desenvolupadors.

Es requereix una clau de desnvolupador per programar amb programari de Cyclomedia. Si encara no tens clau, pots sol·licitar-la mitjançant el formulari de contacte. Cyclomedia recolza activament als desenvolupadors que utilitzen l'API, proporcionant documentació i mostres de codi (Anchor) de forma gratuïta.

Documentació de l'API

API documentation

Per crear un enllaç perfecte a les imatges de Cyclomedia, hi ha diverses interfícies de programació d'aplicacions (API) disponibles.

Més informació

Exemples de codi

Code examples

Tots els exemples de codi utilitzen una clau API. Utilitzeu la vostra pròpia clau per crear una integració. Cyclomedia pot modificar la clau API sense previ avís.

Aprèn més