Support for developers

Ondersteuning voor ontwikkelaars

Cyclomedia heeft zijn Street Smart viewer beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars, zodat het eenvoudiger is om het bekijken van Cylorama’s te integreren binnen de werkprocessen van een organisatie.

Het ontwikkelen met Cyclomedia-software vereist een ‘developer key’. Als u deze nog niet heeft, kunt u er één aanvragen. Cyclomedia ondersteunt actief ontwikkelaars die de API gebruiken en levert gratis documentatie en codevoorbeelden.

API documentation

API-documentatie

Diverse Application Programming Interfaces (API’s) zijn beschikbaar om een soepele link met Cyclomedia-beelden tot stand te brengen.

Lees meer

Codevoorbeelden

Alle codevoorbeelden gebruiken een API-sleutel. Gebruik uw eigen sleutel om een integratie te bouwen. De API-sleutel kan zonder voorafgaande kennisgeving door Cyclomedia worden gewijzigd.

Lees meer

Code examples